lees hier alles over het Pilot Radio schrikkelweekend

Er komt een bijzonder radio-event aan op een dag die zelden voorkomt. In het weekend van 28 februari presenteren wij het “Pilot Radio Schrikkelweekend”.

Melodymemory

Het wordt een bijzonder en gevarieerd weekend met ontzettend veel diversiteit.

Mensen die nog nooit radio gemaakt hebben laten wij bij Pilot Radio proeven van dit prachtige vak. Onder de titel “Melodymemory” nemen zij je mee op een muzikale reis langs de voor hen meest belangrijke tracks.

programmering

Ook programma’s als “Muziektherapie” van Rene van den Abeelen, ‘De Leeuwenkuil” van Edwin Simonis en ‘Ha die Dave” van Dave Donkervoort zul je tijdens dit weekend kunnen horen.

Begin je zondag lekker met een prachtige Playlist samengesteld door Tom Scheerman waarna Bob van der Houven je meeneemt naar zijn muziekwereld.

Ook programma’s als ÏetSanders” van Sander Smale en “Tatjana’s Choice” van Tatjana Wehrmann zijn vanaf dit weekend terug op de radio.

Op zaterdagavond hoor je een liveuitzending van Sander en Tatjana. Dit wordt een speciale show. De studio van Sander in Grave wordt namelijk geopend. Dit is ook te volgen via een van onze samenwerkingspartners Ächterhoek FM”.

Chek hier de volledige programmering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen.

Meer lezen

Extra afleveringen Pilotcast

Je kunt er niet om heen. De wereld is in de ban van het Coronavirus.   Natuurlijk houdt het Sander en tatjana van Pilot Radio ook bezig. Er zijn zoveel vragen die (nog) niet beantwoord kunnen worden. Er zijn zoveel angsten die je bekruipen.   Daarom hoor je...

Dit is de Pilot Radio zondag!

En zo snel kan het gaan. De schrikkeldag is alweer voorbij en laat weer vier jaar op zich wachten. Wat gelukkig nog niet voorbij is, is het Schrikkelweekend. We hebben nog een prachtige dag met even zo prachtige programma’s.   Wat hoor je deze zondag?  ...

Dit is de Pilot Radio zaterdag!

Zaterdag 29 februari. Een dag die zelden voorkomt. Schrikkeldag. Daarom wilden wij van Pilot Radio iets bijzonders doen. Eerst wilden we een dag vol bijzondere radio maken, maar dit groeide al snel uit tot een weekend. Sander en Tatjana hebben je gisteren al vermaakt...