Een nieuwe start

Ruim een jaar geleden besloot ik een eigen website te starten. De plek waar je meer kon lezen over wie ik ben, en wat ik doe.

Website opgefrist

Een plan dat niet echt van de grond kwam, mijn radiostream met hier en daar een live programma was wel te beluisteren, maar verder viel er weinig te beleven. Dit kwam deels door te weinig doorzettingsvermogen, maar ook door veel dingen die op dat moment een steeds belangrijkere rol in gingen nemen. Nu probeer ik de draad weer op te pakken, de site is opgefrist, en ook mijn stream heeft een makeover gekregen. Aan dit alles word nog altijd gewerkt, de puntjes moeten immers op de i, maar het begin is er. Dit is hem dus, mijn website.

De komende tijd hoop ik meer aan de site toe te voegen, zo komt er op deze blog het een en ander, maar ook op de radio zal het niet stil blijven. Als je dus wilt weten wat me zoal bezig houdt blijf me dan via deze site volgen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen.

Meer lezen

Extra afleveringen Pilotcast

Je kunt er niet om heen. De wereld is in de ban van het Coronavirus.   Natuurlijk houdt het Sander en tatjana van Pilot Radio ook bezig. Er zijn zoveel vragen die (nog) niet beantwoord kunnen worden. Er zijn zoveel angsten die je bekruipen.   Daarom hoor je...

Dit is de Pilot Radio zondag!

En zo snel kan het gaan. De schrikkeldag is alweer voorbij en laat weer vier jaar op zich wachten. Wat gelukkig nog niet voorbij is, is het Schrikkelweekend. We hebben nog een prachtige dag met even zo prachtige programma‚Äôs.   Wat hoor je deze zondag?  ...

Dit is de Pilot Radio zaterdag!

Zaterdag 29 februari. Een dag die zelden voorkomt. Schrikkeldag. Daarom wilden wij van Pilot Radio iets bijzonders doen. Eerst wilden we een dag vol bijzondere radio maken, maar dit groeide al snel uit tot een weekend. Sander en Tatjana hebben je gisteren al vermaakt...